dimecres, 26 d’octubre del 2016

DESCOBRINT EL NOSTRE ENTORN

Hola famílies!

Com ja sabeu, avui hem anar a fer una volta pel barri ja que començarem a treballar els carrers a Coloraines. Abans de sortir de classe, hem decidit que ens fixaríem en varis elements: on hi ha números i lletres als carrers, quins animals hi trobem, les botigues que hi ha pel barri etc. També hem parlat de què hem de fer si el semàfor està en vermell o què fer si no hi ha semafor per passar. Després de la nostra conversa Així hem fet una fila i... cap al carrer!!!


Només sortir de l'escola ens hem adonat que hi ha moltíssims números al carrer: números de telèfon a les parets quan algú vol vendre alguna cosa, números als edificis, per indicar el preu de les coses, etc.




També ens hem fixat en els animals. Com esperareu, hem vist molt gossos, però...oh! quina sorpresa quan hem vist un niu a un arbre.


A més hem visitat vàries botigues, mirat que ven cada una i parlat amb uns quants comerciants.



A la fruiteria hem comprovat que tingui tots els fruits de la tardor que vam tastar la setmana passada: castanyes, boniatos, xirimoies, caquis, etc. La venedora ens ha explicat que també té els ingredients per fer panellets i, entre tots, hem llegit els ingredients. També hem mirat el preu d'alguns dels productes. 














A la peixateria i carnisseria hem parlat de quina és la carn i el peix que ens agrada més.





Com veieu, amb aquesta sortida hem après moltes coses dels carrers i del nostre barri i ens ho hem passat genial.

Fins aviat famílies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.