dilluns, 20 de març del 2017

Visita a la fundació Joan Miró

Hola famílies!

Com ja sabeu, divendres vam fer una visita a la Fundació Joan Miró per conèixer més coses sobre aquest artista ja que estem fent el projecte d’aquest trimestre sobre la seva vida i obra.

Ens ho vam passar d’allò més be! Per començar, vam fer una visita guiada on una noia molt maca ens va ensenyar quadres i escultures de Miró (en anglès!). Totes ens van agradar molt, però les que més il·lusió ens feia veure eren les que ha havíem treballat a classe. Quan la monitora anglesa es va acomiadar nosaltres vam continuar passejant pel museu buscant les obres de Miró que més ens agradaven. Passejant, passejant, vam arribar a una sala on una artista  contemporània (que l’ Eva es va fixar que es deia com ella) estava fent una exposició. Com que es podia, vam tocar i retocar tot.

Després vam anar a dinar a un parc del costat i vam jugar una estona lliurement. Quan ja estàvem descansats vam anar a buscar una font que ens van dir que estava per allà: la Font del gat!. Després de cantar la cançó que parla sobre aquesta font ens vam posar en camí. Al final la vam trobar, i pel camí vam córrer, trobar capgrossos, jugar amb aigua... fins i tot vam trobar el gat de la font del gat!

Cliqueu sobre la foto si voleu veure la nostra excursió:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.